Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valute


Mjerač hrapavosti R-130

Kat.broj: R-130
S okretnom sondom za 180 °
za mjerenje hrapavosti
13.412,50 kn
Cijena bez PDV-a: 10.730,00 kn
Iznos PDV-a 2.682,50 kn
rauheitsmessgeraet-r-130-r-135-skizze
Opis

Mjerač hrapavosti R-130

 
Uređaj R-130 je povoljan, prenosiv uređaji za mjerenje hrapavosti za površinsko ispitivanje metodom skeniranja. Tijekom postupka mjerenja, senzor se linearno kreće duž puta skeniranja. Igla se kreće po stazi za praćenje u skladu s profilom. Ti se pokreti pretvaraju u električne signale koji se pojačavaju, filtriraju i pretvaraju u digitalne signale pomoću A/D pretvarača. Ti se signali zatim obrađuju u glavnom procesoru kao izmjerene vrijednosti Ra i Rz (ili izmjerene vrijednosti Rq i Rt) i prikazuju na zaslonu.

Opseg isporuke: 1 x mjerač hrapavosti R-130, 1 x mikrotaster, 1 x zaštitna kapa za taster,  1 x standard hrapavosti (Ra),  1 x 9V baterija, 1 x certifikat proizvođača, 1 x transportni  kovčeg, uputstvo

Specifikacije

Parametri hrapavosti Ra i Rz
Područje Ra: 0,03 µm ~ 6,5 µm
Rz: 0,2 µm ~ 18,6 µm odabirljivo
Granične valne dužine (Cut-OFF) 0,25mm / 0,001", 2RC Filter, odabir (1-3-5) puta
0,8mm / 0,03", 2RC Filter, odabir (1-3-5) puta
2,5mm / 0,01", 2RC Filter, odabir 1 puta
Prikaz 3-znamenke LCD-prikaz
Rezolucija 0,01 µm / 1 µm
Točnost ISO- i DIN-Standard
Mjerni princip Piezoelektrično
Dužina skeniranja max. 4 mm
Max. sila nalijeganja 15,0 mN / 1500 mgf
Filtar 2 CR
Igla za skeniranje Diamant, Radius 2 µm
Brzina skeniranja 2,0 mm/sec.
Napajanje 9V Alkalna Baterija 
Kapacitet baterije ca. 3000 mjerenja
Radni uvjeti 0 - 40°C
Kalibracija sa CAL-Funkcijom pomoću potenciometra
Dimenzije 150 x 87 x 35 mm
Masa 450 g

 

 

Pribor

CAL-TR 110

ISO-kalibracijski certifikat   za TR110

Download

Za više informacija o proizvodu

Partneri  BiH  Srpski  

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.