Probus

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, Novo Selo Palanječko
HR-44000 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valute


Infracrveno grijanje / paneli

Infracrveno grijanje ne zagrijava zrak. Za razliku od klasičnog grijanja infracrvene zrake zagrijavaju tijela i predmete u prostoru (zidove, podove, ormare). Zagrijani predmeti otpuštaju toplinu ravnomjerno u prostor. Na taj način nema rasipanja energije te se prostori zagrijavaju na učinkovitiji način, čak i puno brže, a objekti postižu termalnu ravnotežu. Infracrveno grijanje omogućuje korisniku uštedu do 80% u usporedbi sa drugim sustavima grijanja.
Infracrveno grijanje najzdravije je za organizam. Infracrvene zrake opuštaju mišiće, poboljšavaju cirkulaciju, opuštaju tijelo, poboljšavaju krvni tlak, pozitivno utječu na bolove u mišićima i kostima te su idealne za dišne puteve i alergičare, astmatičare... Infracrvene zrake također uništavaju bakterije u zraku i uništavaju opasnu plijesan u zidovima.
Budući da te zrake ne zagrijavaju i ne isušuju zrak, stvara se idealna klima za bebe i malu djecu. Infracrveno grijanje preporuča se i u bolnicama.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.