Probus

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, Novo Selo Palanječko
HR-44000 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valute


Industrijske vage

Nudimo veliki izbor industrijskih vaga, od vaga za mjerenje vlage do vaga za vaganje paketa. Industrijske vage nude razne mogućnosti, a napajaju se iz akumulatora i/ili iz mreže s 230 V pomoću 12 V adaptera. Vage sadrže sve potrebne funkcije, kao što su automatsko postavljanje na nulu, tara-funkcija, brojanje uzoraka, vaganje graničnih vrijednosti i sl. Funkcija brojanja kod mnogih industrijskih vaga omogućava sumiranje što je vrlo korisno kod inventure. Za sve industrijske vage na raspolaganju su opcionalni ISO-certifikati, pribor i naravno utezi. Mnogi modeli imaju USB i/ili RS232 sučelje za prijenos podataka na računalo. Moguća je narudžba kabela i software-a.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Partneri  BiH  Srpski 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.