Probus

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, Novo Selo Palanječko
HR-44000 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valute


Mjerni uređaji za elektrotehniku

Ovim mjernim uređajima možete utvrditi gotovo sve elektrotehničke parametre te ispitati električna postrojenja i strojeve. Uređaji su predviđeni za rad na terenu i u servisima, ali i za edukaciju u školama i na fakultetima. Npr. vatmetar PKT-4145 koristan je kod ispitivanja snage električnih postrojenja u pogonu (na generatorima ili motorima) te sadrži interni spremnik za snimanje i pohranjivanje mjernih podataka. Njime možete napraviti analizu stanja ili greške te omogućiti siguran rad postrojenja ili pokrenuti postupak za rješavanje problema. U ovoj kategoriji proizvoda koje nudimo možete naći brojne mjerne instrumente iz područja elektrotehnike, multimetre, brojila frekvencije, ispitivače mreže, miliommetre, mjerače uzemljenja, osciloskope itd.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru optimalnog proizvoda.

Partneri   BiH  Srpski 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.