Probus

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, Novo Selo Palanječko
HR-44000 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valute


Mjerna tehnika za analizu vode

Ovdje možete pretraživati uređaje za utvrđivanje mnogih važnih parametara u vodi: pH-vrijednost, redox (ORP), vodljivost (EC), slanost (TDS), zamućenje vode (turbidimetri), sadržaj metala u vodi, sadržaj otrovnih tvari u vodi, otopljeni kisik, KPK, količinu tvari u pitkoj vodi važnih za zdravlje i mnoge druge parametre. Među ostalim nudimo multiparametarski fotometar HI 83200 za  industrijske vode ili fotometar HI 83203 za mjerenje parametara važnih za uzgoj ribe kao i mnoge druge monoparametarske i multiparametarske uređaje za utvrđivanje kvalitete vode. Mjerne tehnike za analizu vode primjenjujemo kod tretmana vode, analize vode, održavanja kakvoće vode, u poljoprivredi, industriji, laboratorijima, proizvodnji hrane i pića, za bazene, toplice i wellness, analizu piva, analizu vina, akvakulturu i akvarije, hidropone, tisak i grafiku, hobi, edukaciju i okoliš.

Veliki dio naše ponude instrumenata, opreme i pribora proizvodi tvrtka HANNA Instruments© koja razvija uređaje vrhunske kvalitete te je jedan od vodećih proizvođača analitičkih uređaja u svijetu. Najnovija tehnika omogućuje brzo i precizno sakupljanje podataka na terenu ili u laboratoriju.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru optimalnog proizvoda. 

Partneri  BiH  Srpski 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.