Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteKombinirani tester EI-48-1000

Kombinirani vrtni uređaj za mjerenje svjetlosti te vlage i ph vrijednosti tla.
90,00 kn
Cijena bez PDV-a: 72,00 kn
Iznos PDV-a 18,00 kn
Opis

Combi tester za biljke EI-48-1000

Biljke traže dobro tlo, vlagu i svjetlost. Ovim kombiniranim instrumentom možete izjeriti dali vaše biljke imaju dovoljno vode, svjetlosti i da li je tlo pogodno za vašu vrstu biljke. Uređaj se jednostavno zabode u zemlju, te se pomoću preklopnika na uređaju izabere vrijednost koju želite mjeriti.

 

Mjerenje vlage tla – preklopnik na MOIST:
Zabodite obadvije sonde u tlo do ¾  dužine sondi. Uređaj se koristi za dubine do 35 cm. Na srednjoj skali možete očitati vrijednost vlage i usporediti sa optimalnim vrijednostima u tablici F.

 

Mjerenje svjetla – preklopnik na LIGHT:
Usmjerite uređaj sa fotoelektričnim senzorom direktno prema izvoru svjetla koji osvjetljava biljke. Očitajte vrijednost na gornjoj skali. Obadva broja u tablici L  znače minimalnu i maksimalnu jačinu svjetla za biljku.

 

Mjerenje kiselosti tla – preklopnik na PH:
Zabodite obadvije sonde u teško vlažno tlo. Nakon jedne minute možete očitati pH-vrijednost na donjoj skali. Veličina 8 znači alkalično tlo a 3,5 kiselo tlo. Za većinu biljaka optimalna vrijednosti leži u neutralnom području između 6,5 i 7 pH. Kiselom tlu trebamo dodati prirodno tlo dok alkaličnom tlu treba dodati treset. Upitajte vašeg vrtlara.

 

Održavanje: obrišite sonde nakon svake uporabe. Ne ostavljajte uređaj u tlu duže nego je potrebno. Ne stavljate ga u vodu. Uređaj ne koristi baterije.

 

Opseg Isporuke: EI-48-1000 uređaj te uputstvo za uporabu.

 

Download

Nije dostupno.

Partneri   BiH  Srpski 

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.