Probus

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteTermovizijske kamere

Nudimo termovizijske kamere za profesionalce na terenu, sigurnost, nazdor i instalaciju uređaja. Termovizijske kamere unaprijeđuju poznavanje infracrvenog mjerenja. Modeli koje Vam nudimo manji su, praktičniji i lakši za rukovanje. Modeli iz PCE-TC serije uređaji su nove generacije termovizijskih kamera i nije Vam potrebno nikakvo predznanje kako bi ih koristili. Osim u industrijskom održavanju termovizijske kamere mogu koristiti i gragevinari i arhitekti. Njima možete nadgledati svu proizvodnu opremu, ali i cjelokupno električno napajanje. Ove kamere su beskontaktni uređaji sposobni za brzo i točno skeniranje i određivanje razdjeljivanja temperature čitavih površina elektičnih uređaja i opreme. Pomoću ovih uređaja najlakše i najbrže možete detektirati vlagu u zgradama i električne probleme poput gubitka energije. Termovizijske kamere pokazuju točan izvor problema kako bi inspektori što lakše i brže uočili problematična područja gdje dolazi do gubitka energije. Naše termovizijske kamere omiljene su među građevinskim stručnjacima za brzu, točnu i pouzdanu dijagnostiku svih građevinskih problema.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Partneri   BiH  Srpski 

Rezultati 1 - 1 od 1

Termovizijske kamere

TC-1 Infracrvena kamera sa Micro-SD memorijom

IR termalna kamera, toplinska rezolucije 32 x 31, veliki zaslon u boji. 40x50mm, raspon ...

4.678,13 kn
Cijena bez PDV-a: 3.742,50 kn
Iznos PDV-a: 935,63 kn

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.