Probus

Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel.: +385(0)44-743 190
fax.:+385-(0)44-743 191
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteTermometri

Ovdje ćete naći termometre za kontaktno i /ili beskontaktno mjerenje temperature u pogonu i laboratorijima. Tako n.pr. infracrveni mjerač temperature ScanTemp385 lagani termometar sa jednostavnim rukovanjem i crvenom zrakom za točno ciljanje mjernog objekta. Infracrveni termometar je pogodan za mjerenje u  industriji i obrtu za održavanje i servis, n.pr. u području grijanja, zračenja, klimatizacije, auto-servisa, za kontrolu elekričnih postrojenja i sklopnih ormara. Drugi primjer kojega navodimo je termometar za prehrambene artikle DualtempPro. Mali, lagan i vrlo jednostavna za rukovanje. Ovaj infracrveni termometar je izrađen prema HACCP-standardu. Tako je na tržištu DualtempPro poznat i kao HACCP-termometar. Uz termometre isporučujemo odgovarajući pribor kao i površinske sonde, ubodne ili uranjajuće sonde. Osim toga ovdje možete vidjeti kombinirane mjerače temperature kao n.pr. termohigrometre ili mjerače klimatskih veličina. Primjena ovih uređaja je u industriji, obrtu ili hobiju. Djelomično je moguće i pohranjivanje podataka pomoću data loggera ili direktan prijenos, arhiviranje i analiza podataka na računalo. Ako niste odmah pronašli odgovarajući uređaj za Vašu primjenu nazovite nas na 044-743190 ili nam pošaljite e-mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.. Naši suradnici Vam stoje na raspolaganju za daljnje informacije i Vaša pitanja.

 Partneri  Deutsch  English  BiH  Srpski  Srpski

 

Ostali proizvodi iz ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385-(0)44-743 190 ili pošaljite upit na info@probus.hr i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu


www.prochecker.hr