Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteDigitalni radio-kontrolirani budilnik s temperaturom BINGO 60-2528.01

Slika nije postavljena
-Intuitivan rad s tihim tipkama
-Dva odvojena alarma s različitim zvukovima alarma
-Naznaka unutarnje temperature
-Opcija postavke za automatsko noćno osvjetljenje
-Navođenje vremena, radnog dana i datuma
212,50 kn
Cijena bez PDV-a: 170,00 kn
Iznos PDV-a 42,50 kn
Opis
Digitalni radio-kontrolirani budilnik s temperaturom BINGO 60-2528.01
Intuitivan i jednostavan za upotrebu, jasan prikaz i tiho kretanje sata, alarm bi se trebao lagano pokretati u početku i tek kasnije pojaćavati, trebao bi imati zanimljive značajke i bez suvišnih trikova. BINGO! Ovaj alarmni sat koji ima radio kontrolirano je definitivno! Možete istovremeno aktivirati dva različita vremena alarma s dva različita zvuka alarma. Samo pritisnite odgovarajući klizni prekidač sa strane prema gore. Oznaka u boji označava je li alarm uključen ili ne. Značajka odgode omogućuje lagano buđenje. Pored toga, budilica prikazuje dan u tjednu i datum. Integrirani termometar mjeri sobnu temperaturu i osigurava dobru klimu u spavaćoj sobi. Za dobar noćni san temperatura ne smije biti iznad 18 ° C ili ispod 16 ° C. Sat sa alarmom ima diskretno i ekonomično LED pozadinsko osvjetljenje koje se može postaviti tako da se automatski uključuje u mraku putem senzora svjetla, tako da možete bez problema čitati zaslon i noću.
 

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
Hanna Checker

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.