Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel.: +385(0)44-743 190
fax.:+385-(0)44-743 191
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteHibridne ploče

Hibridna ploča jest inovativni sustav grijanja koji sjedinjuje prirodnu konvekciju zraka i infracrveni sustav električnog grijanja, drugim riječima, korisnik će profitirati od principa Sunčevog zagrijavanja tla (Zemlje) i kretanja putem prirodne konvekcije zraka sa kojima se susrećemo u prirodi kao što smo niže objasnili.
Ovim se omogućuje ušteda na energiji provođenjem ova dva principa korištenjem one količine energije koja se zahtijeva samo putem jednog principa.
Konvekcijske lamele koje se nalaze unutar hibridne ploče zagrijavaju zrak koji prolazi između njih, pri čemu se uvodi prirodni postupak konvekcije putem površinskih temperatura pri čemu se zagrijava hladni zrak koji ulazi iz donje sekcije uz pomoć konvekcijskih komora, koje su locirane u gornjoj i donjoj sekciji tijela panela, dok se toplina otpušta putem komore locirane na vrhu panela, i ova cirkulacija direktno utječe na temperaturu okoliša i pogoduje podizanju sobne temperature, slično poznatim sustavima konvekcije.
Prednja strana hibridne ploče isijava toplinu u okoliš putem mehanizma IR (infracrvenog) učinka. Korisnicima se ovaj učinak pokazuje kao prednost pred primarno grijaćim objektima kao i konačne pretvorbe energije na zdrav način. Putem tamnog IR principa djelovanja kako je gore opisano, kao i nakon što su objekti nabijeni energijom, IR svjetlost će započeti utjecati na temperaturu okoliša. Sažeto, možemo kazati da dva odvojena grijača funkcioniraju na način da napajaju istu površinu panela ali korištenjem jednog izvora energije. 

Ako niste odmah pronašli odgovarajući uređaj za Vašu primjenu nazovite nas na 044-743190 ili nam pošaljite e-mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.. Naši suradnici Vam stoje na raspolaganju za daljnje informacije i Vaša pitanja.

Rezultati 1 - 3 od 3

Hibridni modeli

Hibridni infracrveni panel HIB 1000

Za površine do 20 kvadratnih metara.

2.198,75 kn
Cijena bez PDV-a: 1.759,00 kn
Iznos PDV-a: 439,75 kn

Hibridni infracrveni panel HIB 1400

Za površine do 30 kvadratnih metara.

2.469,88 kn
Cijena bez PDV-a: 1.975,90 kn
Iznos PDV-a: 493,98 kn

Hibridni infracrveni panel HIB 600

Za površine do 12 kvadratnih metara.

1.736,88 kn
Cijena bez PDV-a: 1.389,50 kn
Iznos PDV-a: 347,38 kn

Ostali proizvodi iz ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385-(0)44-743 190 ili pošaljite upit na info@probus.hr i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu


www.prochecker.hr