Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteRefraktometar RHA-503ATC

Refraktometar za sredstva za hlađenje / zaštitu od smrzavanja, sredstva za čišćenje i kiseline u akumulatorima. Područje: 0...-50°C / 1,15...1,30 SG, rezolucija: 5°C / 0,01 SG, točnost: ±5°C / ±0,01 SG.
375,00 kn
Cijena bez PDV-a: 300,00 kn
Iznos PDV-a 75,00 kn
Opis

Refraktometar za rashladne tekućine, sredstva za čišćenje i tekućine za zaštitu od smrzavanja RHA-503ATC

Ovim uređajem možete brzo i točno izmjeriti količinu sredstva protiv smrzavanja u vašim strojevima i postrojenjima. Ovaj mjerač nalazi svoju primjenu kako u industriji tako i u području motorizacije i automobilizma. Stavite nekoliko kapi tekućine na prizmu, zatvorite poklopac i očitajte na skali da li je u otopini količina sredstva za zaštitu od smrzavanja dovoljna. Po potrebi dodajte još sredstva za zaštitu i izvršite ponovnu kontrolu i tako sve dok ne dosegnete određeni omjer. 


Isporuka:
1 x Refraktometar – RHA-503ATC za rashladne tekućine, 1 x Pipeta, 1 x odvijač, 1 x kutija za spremanje i uputsvo za uporabu

 

Specifikacije

Područja

0…-50°C za rashladnu tekućinu

0…-40°C za sredstva za čišćenje

1.100…1.400 SG za akumulatorsku kiselinu

Točnost

± 5 °C za rashladnu tekućinu ± 5 °C za sredstva za čišćenje ± 0,02 SG za akumulatorsku kiselinu

Rezolucija

5 °C za rashladnu tekućinu 5 °C za sredstva za   čišćenje 0,01 SG za akumulatorsku kiselinu

Kompenzacija   temperature

DA

Veličina

157 x Drm 29 mm

Masa

230  g

Download

Za više informacija o proizvodu, pogledajte PDF opis.

Partneri   BiH  Srpski 

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
Hanna Checker

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.