Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteRefraktometar RHA-503ATC

Refraktometar za sredstva za hlađenje / zaštitu od smrzavanja, sredstva za čišćenje i kiseline u akumulatorima. Područje: 0...-50°C / 1,15...1,30 SG, rezolucija: 5°C / 0,01 SG, točnost: ±5°C / ±0,01 SG.
375,00 kn
Cijena bez PDV-a: 300,00 kn
Iznos PDV-a 75,00 kn
Opis

Refraktometar za rashladne tekućine, sredstva za čišćenje i tekućine za zaštitu od smrzavanja RHA-503ATC

Ovim uređajem možete brzo i točno izmjeriti količinu sredstva protiv smrzavanja u vašim strojevima i postrojenjima. Ovaj mjerač nalazi svoju primjenu kako u industriji tako i u području motorizacije i automobilizma. Stavite nekoliko kapi tekućine na prizmu, zatvorite poklopac i očitajte na skali da li je u otopini količina sredstva za zaštitu od smrzavanja dovoljna. Po potrebi dodajte još sredstva za zaštitu i izvršite ponovnu kontrolu i tako sve dok ne dosegnete određeni omjer. 


Isporuka:
1 x Refraktometar – RHA-503ATC za rashladne tekućine, 1 x Pipeta, 1 x odvijač, 1 x kutija za spremanje i uputsvo za uporabu

 

Specifikacije

Područja

0…-50°C za rashladnu tekućinu

0…-40°C za sredstva za čišćenje

1.100…1.400 SG za akumulatorsku kiselinu

Točnost

± 5 °C za rashladnu tekućinu ± 5 °C za sredstva za čišćenje ± 0,02 SG za akumulatorsku kiselinu

Rezolucija

5 °C za rashladnu tekućinu 5 °C za sredstva za   čišćenje 0,01 SG za akumulatorsku kiselinu

Kompenzacija   temperature

DA

Veličina

157 x Drm 29 mm

Masa

230  g

Download

Za više informacija o proizvodu, pogledajte PDF opis.

Partneri   BiH  Srpski 

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.