Probus

Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel.: +385(0)44-743 190
fax.:+385-(0)44-743 191
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteLaboratorijske vage

Laboratorijske vaga se odlikuju visokom rezolucijom i preciznosti. Platforme za vaganje svih laboratorijskih vaga su od inoxa. Svi modeli vaga se mogu kalibrirati prema ISO-standardu a neki modeli su baždarni ili nude obadvije mogućnosti. Sve fukcije koje se najviše traže kao receptiranje, brojanje uzoraka, vaganje u procentima, ... su ponuđene. Vage se isporučuju sa napajanjem na mrežu 240 V ali je moguće napajanje iz baterije ili akumulatora. Laboratorijske vage sa područjem u "mg" sadrže internu automatsku kalibraciju gdje se justiranje vage vrši kontinuirano pomoću internog utega za kalibraciju. Za te vage nije potreban eksterni uteg za kalibraciju. Mnoge vage nudimo sa sa sučeljem i opcionalnim softwareom za prijenos podataka na računalo.

Ako imate pitanja o laboratorijskim vagama nazovite nas na: +385-(0)44/743 190, naši suradnici će Vas rado uslužiti.

 Partneri  Deutsch  English  BiH  Srpski  Srpski

 

Ostali proizvodi iz ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385-(0)44-743 190 ili pošaljite upit na info@probus.hr i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu


www.prochecker.hr