Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteAnalogna meteorološka stanica SPUTNIK 20-2047.52.B

Slika nije postavljena
Proizvedeno u Njemačkoj; držač za stol izrađen od mesinga ili kroma. okretno tijelo od pleksiglasa, s barometrom, termometrom i higrometrom, precizan barometar za vremensku prognozu

1.743,75 kn
Cijena bez PDV-a: 1.395,00 kn
Iznos PDV-a 348,75 kn
Opis

Analogna meteorološka stanica SPUTNIK 20-2047.52.B

Izvanredni prostorni objekt može se zakretati i okretati poput globusa i nudi uvid u otvorena djela termometra, barometra i higrometra. Termometri i higrometri rade s bimetalnom oprugom, koja mijenja njihovo širenje na različitim temperaturama ili vlažnosti zraka. Barometar kane osjetljivo reagira na promjene tlaka zraka i čini čak i male fluktuacije vidljivim. Trenutni tlak zraka označava se pokazivačem za pozicioniranje. Promatranje promjena tijekom vremena omogućuje točnu vremensku prognozu. Sputnik se proizvodi u Njemačkoj, tijelo je izrađeno od pleksiglasa, držač od metala.

 

Specifikacije

Sadržaj isporuke

Vremenska stanica, upute za uporabu

 

Promjer

Ø 126 mm

Materijal

 
 

Pleksiglas, metal

 

Postavljanje

Samostojeće

Dimenzije

(Š) 126x (D) 126 x (V) 200 mm

Težina

565 g

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
Hanna Checker

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.