Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteAnalogna meteorološka stanica SPUTNIK 20-2047.52.B

Slika nije postavljena
Proizvedeno u Njemačkoj; držač za stol izrađen od mesinga ili kroma. okretno tijelo od pleksiglasa, s barometrom, termometrom i higrometrom, precizan barometar za vremensku prognozu

1.743,75 kn
Cijena bez PDV-a: 1.395,00 kn
Iznos PDV-a 348,75 kn
Opis

Analogna meteorološka stanica SPUTNIK 20-2047.52.B

Izvanredni prostorni objekt može se zakretati i okretati poput globusa i nudi uvid u otvorena djela termometra, barometra i higrometra. Termometri i higrometri rade s bimetalnom oprugom, koja mijenja njihovo širenje na različitim temperaturama ili vlažnosti zraka. Barometar kane osjetljivo reagira na promjene tlaka zraka i čini čak i male fluktuacije vidljivim. Trenutni tlak zraka označava se pokazivačem za pozicioniranje. Promatranje promjena tijekom vremena omogućuje točnu vremensku prognozu. Sputnik se proizvodi u Njemačkoj, tijelo je izrađeno od pleksiglasa, držač od metala.

 

Specifikacije

Sadržaj isporuke

Vremenska stanica, upute za uporabu

 

Promjer

Ø 126 mm

Materijal

 
 

Pleksiglas, metal

 

Postavljanje

Samostojeće

Dimenzije

(Š) 126x (D) 126 x (V) 200 mm

Težina

565 g

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.