Probus

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteKolorimetar

Mjerači  boje koriste modernu i vrlo preciznu mikroprocesnu tehnologiju i rade prema spektralnom postupku. Definirani izvor svjetla osvjetljava uzorak, a reflektirano svjetlo s površine mjeri se spektralno i prikazuje se na zaslonu mjerača boje ili izravno na zaslonu računala. Ovim uređajem moguće je mjerenje svjetlećih površina kao npr. LCD monitora. Mjerne vrijednosti prikazuju se digitalno na mjernom uređaju. S dodatnim softwareom moguć je prijenos podataka na računalo te njihova naknadna analiza. Koristi se za objektivnu kontrolu kvalitete boja u proizvodnji tijekom koje se smanjuje količina otpada, zatim kod mjerenja boja, pri određivanju mjesta boje i broja boje kod ulaznog testiranja za QM-sustave prema DIN EN ISO 9000 i za kontrolu pomaka boje uzoraka prema standardu kao i apsolutnom mjerenju mjesta boje.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Partneri    BiH  Srpski 

Rezultati 1 - 1 od 1

Kolorimetar

Kolorimetar-RGB-1002

Spektrometar za RGB- ili HSL-pojas boja / Mjerna geometrija 45°/ 0° - cirkularno ...

6.656,25 kn
Cijena bez PDV-a: 5.325,00 kn
Iznos PDV-a: 1.331,25 kn

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.