Probus

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteMjerači vibracije

Ovdje možete pronaći uređaje za mjerenje vibracije, pulsiranja i titraja na strojevima i u raznim postrojenjima. Mjerači vibracija namijenjeni su profesionalcima u laboratorijima, školama, industriji  i raznim pogonima za proizvodnju. 

Kao primjer navodimo mjerač vibracije VT-8204 koji se najviše primjenjuje za preventivno održavanje proizvodnih linija i strojeva. Ovaj uređaj služi za brzo mjerenje neuravnoteženosti rotirajućih dijelova kao i stanja ležajeva i prijenosnika. Vrlo često se koristi i za ispitivanje stanja malih elektromotora.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Partneri  BiH  Srpski 

Rezultati 1 - 2 od 2

Mjerači vibracije

ADD-350 Elektronski stetoskop

Elektronski stetoskop za primjenu kod održavanja strojeva.

2.137,50 kn
Cijena bez PDV-a: 1.710,00 kn
Iznos PDV-a: 427,50 kn

VT-8204 Mjerač vibracije

Mjerač vibracije sa eksternim senzorom ubrzanja i tahometar-funkcijom za mjerenje broja ...

5.306,25 kn
Cijena bez PDV-a: 4.245,00 kn
Iznos PDV-a: 1.061,25 kn

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.