Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteMjerač debljine premaza PKT-5220

Mjerila debljine premaza koriste se za nerazorna mjerenja premaza kao što su lak, boja ili plastika metalnih površina. Novi PeakTech 5220 radi prema principu vrtložne struje i pogodan je za željezne metale (Fe), kao što su čelični limovi i obojeni metali (Non-Fe), kao što su aluminij ili bakar.
1.997,50 kn
Cijena bez PDV-a: 1.598,00 kn
Iznos PDV-a 399,50 kn
5220_Accessories
Opis
Mjerila debljine premaza koriste se za nerazorna mjerenja premaza kao što su lak, boja ili plastika metalnih površina. Novi PeakTech 5220 radi prema principu vrtložne struje i pogodan je za željezne metale (Fe), kao što su čelični limovi i obojeni metali (Non-Fe), kao što su aluminij ili bakar. Ovaj instrument radi s velikom preciznošću i ima njemačko i engleski korisničko sučelje s kontrolom izbornika na dobro očitom matričnom LCD zaslonu s pozadinskim osvjetljenjem. Uz visoku razinu mjernih funkcija, kao što su minimalne i maksimalne vrijednosti, srednja, visoka i niska alarma, i još mnogo toga, ovaj model ima i unutarnju memoriju podataka s četiri mjerne skupine. Pohranjene izmjerene vrijednosti mogu se čitati putem USB kabela s uključenim softverom i dalje obrađivati ​​kao tekstualnu datoteku ili Exceltable. Za veću točnost PeakTech 5220 omogućuje jednostavno kalibriranje i funkciju nulte postavke. Ovaj instrument je osobito pogodan za ispitivanje čvrstoće laka u automobilskoj industriji, za slikarske i obojene namještaje, plating ili druge anodizacije u procesu industrijskog premazivanja metala.
  • Matrix LCD zaslon s grafičkom navigacijom izbornika    
  •  Pogodno za Fe i ne-Fe metale     
  • Min, Maks, Srednja i visoka / niska alarma   
  • Zeroing i funkcija kalibracije    
  •  Interna memorija za 80 očitanja po mjeri skupini     
  • Automatsko isključivanje    

 

Opseg isporuke: Baterije, torbica, korisnički priručnik, kalibracijski set, USB kabel i PC softver za Windows XP na 10

 

Mjerno   područje

0 … 1300 μm (0… 51.2 mils) 

Rezolucija

1 μm (0.01 mils)

Materijali 

željezo,   nemagnetični metali, čelik, sintetika, staklo, zlato i svi drugi homogeni   materijali   (bez zračnih jastuka)

Točnost

+/- 3% v.M. / rdg. + 2 μm (0.078 mils)

Unutarnja memorija

4 grupe - 80 vrijednosti

Radni napon

2 x 1.5 V AAA Baterije

Točnost 

±(0,5%n+0,1)

Ultrazvučna   brzina

500 ... 9000 m/s (podesiva,   prema materijalu ispitnog objekta)

Dimenzije 

54 x 118 x 28 mm

Masa 

130 g

Jedinica u kutiji: 1

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.