Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteMjerač debljine premaza PKT-5220

Mjerila debljine premaza koriste se za nerazorna mjerenja premaza kao što su lak, boja ili plastika metalnih površina. Novi PeakTech 5220 radi prema principu vrtložne struje i pogodan je za željezne metale (Fe), kao što su čelični limovi i obojeni metali (Non-Fe), kao što su aluminij ili bakar.
1.997,50 kn
Cijena bez PDV-a: 1.598,00 kn
Iznos PDV-a 399,50 kn
5220_Accessories
Opis
Mjerila debljine premaza koriste se za nerazorna mjerenja premaza kao što su lak, boja ili plastika metalnih površina. Novi PeakTech 5220 radi prema principu vrtložne struje i pogodan je za željezne metale (Fe), kao što su čelični limovi i obojeni metali (Non-Fe), kao što su aluminij ili bakar. Ovaj instrument radi s velikom preciznošću i ima njemačko i engleski korisničko sučelje s kontrolom izbornika na dobro očitom matričnom LCD zaslonu s pozadinskim osvjetljenjem. Uz visoku razinu mjernih funkcija, kao što su minimalne i maksimalne vrijednosti, srednja, visoka i niska alarma, i još mnogo toga, ovaj model ima i unutarnju memoriju podataka s četiri mjerne skupine. Pohranjene izmjerene vrijednosti mogu se čitati putem USB kabela s uključenim softverom i dalje obrađivati ​​kao tekstualnu datoteku ili Exceltable. Za veću točnost PeakTech 5220 omogućuje jednostavno kalibriranje i funkciju nulte postavke. Ovaj instrument je osobito pogodan za ispitivanje čvrstoće laka u automobilskoj industriji, za slikarske i obojene namještaje, plating ili druge anodizacije u procesu industrijskog premazivanja metala.
  • Matrix LCD zaslon s grafičkom navigacijom izbornika    
  •  Pogodno za Fe i ne-Fe metale     
  • Min, Maks, Srednja i visoka / niska alarma   
  • Zeroing i funkcija kalibracije    
  •  Interna memorija za 80 očitanja po mjeri skupini     
  • Automatsko isključivanje    
  •  Pribor: Baterije, torbica, korisnički priručnik, kalibracijski set, USB kabel i PC softver za Windows XP na 10

 

Mjerno   područje

0 … 1300 μm (0… 51.2 mils) ; 1 μm (0.01 mils)

Materijali 

željezo,   nemagnetični metali, čelik, sintetika, staklo, zlato i svi drugi homogeni   materijali   (bez zračnih jastuka)

Točnost

+/- 3% v.M. / rdg. + 2 μm (0.078 mils)

Unutarnja memorija

4 grupe - 80 vrijednosti

Radni napon

2 x 1.5 V AAA Baterije

Točnost 

±(0,5%n+0,1)

Ultrazvučna   brzina

500 ... 9000 m/s (podesiva,   prema materijalu ispitnog objekta)

Dimenzije 

54 x 118 x 28 mm

Masa 

130 g

 

 

 

Jedinica u kutiji: 1

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.