Probus

Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel.: +385(0)44-743 190
fax.:+385-(0)44-743 191
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteMjerni uređaji za elektrotehniku

Ovdje nudimo mjerne uređaje kojima možete utvrditi skoro sve parametre u elektrotehnici i ispitati električna postrojenja i strojeve. Uređaji su predviđeni za praktičare na terenu i servisima ali i za edukaciju u školama i fakultetima. Primjer vatmetar TES-3600 koji je koristan kod ispitivanja snage električnih postrojenja u pogonu (na generatorima i motorima) i sadrži interni spremnik podataka za snimanje i pohranjivanje mjernih podataka. Njime možete napraviti analizu greške ili stanja te omogućiti siguran rad postrojenja ili pokrenuti postupak za rješavanje problema. Područje elektrotehnike je veliko tako da u ovoj kategoriji možete naći mulitmetre. brojila frekvencije, ispitivače mreže, miliommetre, mjerače uzemljenja, osciloskope i mnoge druge instrumente.

Partneri  Deutsch  English  BiH  Srpski  Srpski

 

Ostali proizvodi iz ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385-(0)44-743 190 ili pošaljite upit na info@probus.hr i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu


www.prochecker.hr