Probus

Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteStroboskopi

Stroboskopi služe za mjerenje broja okretaja, brzine i frekvencije nekog tijela. Neki od stroboskopa imaju napajanje iz baterije ili akumulatora te su lagani i udobni za rukovanje. Kod svih stroboskopa frekvencija je podesiva. Stroboskopi se primjenjuju u svim područjima industrije za mjerenje frekvencije okretaja na rotirajućim dijelovima kao npr. za preventivno održavanje. Dobra alternativa online sustavima su ručni stroboskopi jer nude brze rezultate i puno su jeftiniji. Za rukovanje ponuđenim stroboskopima nije potrebno posebno poznavanje stroboskopske tehnike. Uređaji su predviđeni za rad na terenu.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Partneri   BiH  Srpski 

Rezultati 1 - 2 od 2

Stroboskopi

Stroboskop DT-2269

• Odvojiva ručica (mogućnost fiksne montaže) • Trigerski ulaz • RS-232 sučelje ...

2.118,75 kn
Cijena bez PDV-a: 1.695,00 kn
Iznos PDV-a: 423,75 kn

Mobilni tahometar i stroboskop DT-2259

Ručni mjerač je idealan za testiranje brzine okretaja kod prijenosnika, centrifuga, ...

3.073,75 kn
Cijena bez PDV-a: 2.459,00 kn
Iznos PDV-a: 614,75 kn

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.