Probus

Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel.: +385(0)44-743 190
fax.:+385-(0)44-743 191
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteMjerna tehnika za mjerenje okretaja, brzine i vibracija

Anemometri, tahometri, stroboskopi i mjerači vibracija za profesionalce u pogonu, laboratorijama i školama. Među ovima se nalaze i multiparametarski uređaji kao n.pr. KES 4000 koji pored brzine vjetra mjeri i tlak, vlagu i temperaturu zraka te je idealan uređaj na nadgledanje klimatskih parametara. Ovdje ćete naći uređaje iz područja mjerne tehnike za brzinu, okretaje i vibraciju (tehničke podatke uklj. cijene i online shop). Skoro svi navedeni uređaji mogu biti kalibrirani u laboratoriji prema DIN ISO sustavu. Područje tehnike za mjerenje broja okretaja nudi Vam uređaje sa optičkom ili kontaktnom mjernom metodom (ili kombinirano). Na taj način ste u mogućnosti egzaktno izmjeriti broj okretaja rotirajućih postrojenja, strojeva i uređaja. Uređaji omogućavaju kontaktno i/ili beskontaktno mjerenje brzine i okretaja. Beskontaktno mjerenje slijedi pomoću isporučenih reflektirajućih naljepnica. Neki modeli imaju lasersku zraku za točno viziranje mjerne točke. Uređaji djelomično sadrže data loggere za pohranjivanje podataka kao i software za prijenos, analizu i arhiviranje podataka na računalo. Ako niste odmah pronašli odgovarajući uređaj za Vašu primjenu nazovite nas na 044-743190 ili nam pošaljite e-mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. Naši suradnici Vam stoje na raspolaganju za daljnje informacije i Vaša pitanja.

 Partneri  Deutsch  English  BiH  Srpski  Srpski

 

Ostali proizvodi iz ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385-(0)44-743 190 ili pošaljite upit na info@probus.hr i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu


www.prochecker.hr