Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteHI 2002-02 Edge - pH i ORP mjerač

Lagan i svestran pH mjerač može se koristiti kao prijenosni, stolni i zidni mjerač.
3.740,00 kn
Cijena bez PDV-a: 2.992,00 kn
Iznos PDV-a 748,00 kn
Opis

HI2002-02 Jednoparametarski mjerač edge

edge® je tanak i lagan, debljine samo 12 mm i težine manje od 250 grama, ima nevjerovatno široki kut gledanja, 14 cm LCD zaslon i tipkovnicu osjetljivu na dodir.

Svestrani dizajn edge® omogućuje da ga sa koristi kao prijenosnog, zidnog ili stolnog mjerača. edge®
pojednostavljuje mjerenja, konfiguraciju, dijagnostiku i prijenos podataka direktno na računalo preko USB priključka.

edge® je idealan za korištenje na terenu zbog svoje težine,velikog ekrana i tankog dizajna. Baterija traje do 8 sati kada se koristi kao prijenosni uređaj.

Kućište za zid omogućuje urednu radnu jedinicu, a istovremeno se može puniti s AC adapterom. Kućište za zid idealno je za kontinuirano praćenje mjerenja.

Držač elektrode ima mogućnost zakretanja,ugrađeno podesivo postolje drži edge na sigurnom mjestu za optimalan kut gledanja.

edge® tehničke specifikacije

Dva USB priključka-edge® ima jedan standardni USB utor za prijenos podataka na flash drive. edge® također ima jedanmikro USB priključak za spajanje s računalomi prijenos podataka, a može se koristiti i za punjenje baterije.

Jasne i potpune tekstualne upute-edge® ima jasne, potpune tekstualne upute prikazane na dnu ekrana. Nema potrebe za dešifriranjem kodiranih šifri, skraćenica ili simbola. Ove korisne poruke vode vas jednostavno, brzo i lako kroz svaki proces.

Bilježenje podataka-edge® omogućuje pohranu do 1000 podataka. Zapisi uključuju rezultate mjerenja, GLP podatke, datum i vrijeme.

GLP-Podaci o posljednjoj kalibraciji pohranjuju se u senzoru skupa s datumom, vremenom i korištenim puferom. Kada je senzor spojen sa edge®, GLP padaci se automatski prenose.

Osnovni način rada -Možete koristiti edge®pH i edge®EC u osnovnom načinu rada koji je idealna za rutniska mjerenja koja su prikazana na zaslonu sa značajkama.

CAL Check™ -edge® je opremljen s Hanna’s CAL Check™ sustavom kako bi upozorio korisnika na stanje elektrode te da li su kalibracijske otopine kontaminirane tijekom kalibracije.

 

edge® dizajn

Tipkovnica osjetljiva na dodir-edge® ima tipkovnicu koja daje prpoznatljiv i moderan izgled. Kako je tipkovnica dio ekrana, vaše tipke se ne mogu začepiti ostacima otopina.

Veliki LCD zaslon-edge® ima 5.5” (14 cm) LCD zaslon koji je lako uočljiv i s udaljenosti od 5m. Zaslon ima široki kut gledanja od 150°.

Zero footprin-Koristeći postolje za montažu na zid (uključeno), edge se može postaviti na zid te tako ne zauzima prostor na radnoj jedinici. Kućište ima ugrađen konektor za napajanje i punjenje baterije.

3.5 mm priključak za elektrodu-Spajanje elektrode nikad nije bilo jednostavnije, bez slomljenih pinova, samo spojite 3.5 mm priključak i počnite s mjerenjem. Digitalna elektroda se automatski prepoznaje.

Odličan dizajn-Nevjerovatno tanak i lagan, debljine samo 12 mm i težine 250 g

 

Opseg isporuke:
edge® HI 2020 (115 V) uključuje HI11310staklena pH elektroda, 4 vrećice pH 7 otopine pufera, 2 vrećice pH 4 otopine pufera, 2 vrećice pH 10 otopine pufera, 2 vrećice otopine za čišćenje elektrode.

 

Specifikacije


pH Raspon standardni način rada: -2.00 do 16.00 pH
Rezolucija standardni način rada: 0.01 pH; 0.001 pH
Točnost(pri 25°C/77°F) ±0.01 pH; ± 0.002 pH
Točke kalibracije 5 u standardnom načinu rada; 3 u osnovnom načinu rada
Kalibracija automatska, 5 točaka kalibracije , 7 standardnih pufera je dostupno (1.68†, 4.01 ili 3.00, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45†) i dva prilagođena pufera
Temperaturna kompenzacija automatska, -5.0 do 100.0°C (23.0 do 212.0°F) (integrirani temperaturni senzor)
Stanje elektrode standarni zapis: stanje elektrode, vrijeme odziva i raspon
mV pH Raspon ±1000 mV
Rezolucija 0.1 mV
točnost (pri 25°C/77°F) ±0.2 mV
ORP Raspon ±2000 mV
Rezolucija 0.1 mV
Točnost ±0.2 mV (±999.9 mV); ±1 mV (±2000 mV)
Točke kalibracije u jednoj točci
Dodatne
specifikacije
Elektroda HI11310 digitalna staklena pH elektroda s 3.5 mm (1/8”) konektorom i 1 m (3.3’) kablom
Zapis do 1000† (400 za osnovni način rada) zapisi organizirani u: ručni (max. 200 zapisa), zapis
stabilnosti (max. 200 zapisa), intervalni zapis† (max. 600 uzoraka; 100 lotova)

 

 

Pribor

 HI 11310  Punjiva pH elektroda sa temperaturnim senzorom, keramički dvostruki spoj; Preporuka za opću i laboratorijsku opremu
 HI 12300  Gelom ispunjena pH elektroda sa temperaturnim senzorom, dvostruki spoj, PEI tijelo; Preporuka za terenske aplikacije
 HI 10530  Trostruka keramika, jednostruki spoj, staklo
za niske temperature, punjiva pH elektroda
sa konusnim vrhom i temperaturnim
senzorom; Preporuka za masti, vrhnja, uzorke tla
 HI 10480 PTFE, dvostruki spoj , CPS-sustav za
sprječavanje začepljenja elektrode,
staklena pH elektoda sa ugrađenim
temperaturnim senzorom; Prepopruka za vino i uzorke s viskom koncentracijom otopljene tvari
 FC2100  Viskolen kao referentni elektrolit, dvostruki
spoj, staklena pH elektroda konusnog oblika s
ugrađenim temperaturnim senzorom; Preporuka za prehrambenu idustriju, uključujući i mliječnu

 

 

Partneri   BiH  Srpski  

 

 

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.