Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteRefraktometar za sol RHS-28ATC

Refraktometar za određivanje količine soli u tekučinama, sa automatskom kompenzacijom temperature. Područje: 0...28% Salz, rezolucija: 0,2%, točnost: ±0,2%.
375,00 kn
Cijena bez PDV-a: 300,00 kn
Iznos PDV-a 75,00 kn
refraktometar-rhs_02_500
Opis

Refraktometar za sol RHS-28ATC

Ovim uređajem možete brzo i točno izmjeriti količinu soli i specifičnu težinu. Refraktometar RHS-28ATC koristi se za mjerenje slane/morske vode i svih vrsta koncentriranih solnih otopina, na primer u prehrambenoj industriji ili kod uzgoja ribe.

Opseg isporuke: 1 x Refraktometar RHS-28ATC, 1 x pipeta, 1 x odvijač, 1 x kutija za čuvanje i uputstvo za uporabu

Specifikacije

Mjerno područje

0 ... 28 % Soli

Točnost

± 0,2 %

Rezolucija

0,2 %

Kompenzacija temperature

ja

Veličina

170 x Drm 29 mm

Masa

240 g

Download

Za više informacija o proizvodu, pogledajte PDF opis.

Partneri  BiH  Srpski 

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2020

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.