Probus

Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel. +385 44743190
fax. +385 44743191
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.Mjerna tehnika za analizu vode

Ovdje možete pretraživati uređaje za utvrđivanje mnogih važnih parametara u vodi: pH-vrijednost, redox (ORP), vodljivost (EC), slanost (TDS), zamućenje vode (turbidimetri), sadržaj metala u vodi, sadržaj otrovnih tvari u vodi, otopljeni kisik, KPK, količinu tvari u pitkoj vodi važnih za zdravlje i mnoge druge parametre. Među ostalim nudimo multiparametarski fotometar HI 83200 za  industrijske vode ili fotometar HI 83203 za mjerenje parametara važnih za uzgoj ribe kao i mnoge druge monoparametarske i multiparametarske uređaje za utvrđivanje kvalitete vode. Mjerne tehnike za analizu vode primjenjujemo kod tretmana vode, analize vode, održavanja kakvoće vode, u poljoprivredi, industriji, laboratorijima, proizvodnji hrane i pića, za bazene, toplice i wellness, analizu piva, analizu vina, akvakulturu i akvarije, hidropone, tisak i grafiku, hobi, edukaciju i okoliš.

Veliki dio naše ponude instrumenata, opreme i pribora proizvodi tvrtka HANNA Instruments© koja razvija uređaje vrhunske kvalitete te je jedan od vodećih proizvođača analitičkih uređaja u svijetu. Najnovija tehnika omogućuje brzo i precizno sakupljanje podataka na terenu ili u laboratoriju.

Ako niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na +385 44743190 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru optimalnog proizvoda.

Partneri  Deutsch  English  BiH  Srpski  Srpski

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt <<< klikni

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.